Vitaal door Balans

voor mensen die het nu echt anders willen!

Aanbevelingen

Vitaal door Balans heeft veel ervaring opgedaan in het belang en het gebruik van supplementen. Zoveel mensen die ondervoed zijn ook al hebben ze overgewicht. Zoveel mensen die uitgedroogd zijn, ook al drinken ze de hele dag koffie, thee en frisdrank. Zoveel mensen die door deze tekorten heel veel klachten hebben ontwikkeld als vermoeidheid, huid en gewrichtsproblemen, maar ook vage klachten. Wij vonden het onze opdracht om op alle niveaus de allerbeste voedingstoffen uit te zoeken en aan te bieden.

In onze maandelijkse lezing over het belang van een goede celstofwisseling leggen we uit wat je allemaal zelf kunt doen. Wij hebben voor jou een aantal prachtige produkten uitgezocht die je zo kunt inzetten!                                                                                                                                                                          

Wil je ze allemaal weten?  We sturen je het graag toe met de uitleg waarom het zo belangrijk is. Stuur een berichtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv overzicht geselecteerde voedingsstoffen VitaaldoorBalans en we sturen ze graag naar je op!

Maar wellicht is het nog beter om een keer naar een Celstofwisselingsavond te komen. Kijk in onze agenda voor een dergelijke avond. 

de basis waar we altijd vanuit gaan is in al onze adviezen is voldoende gezond water, voldoende zuurstof en voldoende goede voedingstoffen: