Vitaal door Balans

voor mensen die het nu echt anders willen!

Aanbevelingen

In sommige delen van de wereld blijven mensen gezond, krijgen ze geen diabetes, geen overgewicht, geen kanker, geen reuma of andere zogenaamde welvaartziekten. Wetenschappers hebben bekeken wat maakt dat het verschil tussen hen en de behoorlijk verontrustende ontwikkelingen in het Westen zo ontzettend groot is.

Ook hebben ze tijdens deze onderzoeken gezien dat die groep veel fitter ouder wordt zonder gebruik van medicatie! De zogenaamde Blue zone bewoners hebben pure, natuurlijke voeding zonder bestrijdingsmiddelen, eten een klein beetje eiwit, wonen en leven een zuurstofrijke omgevingen en werken zonder al te veel stress. Straling is nauwelijks aanwezig en het water komt hoog uit de bergen.

Natuurlijk kunnen wij dat ook. Vanuit onze overtuiging dat gezondheid ons geboorterecht is zijn wij vanuit Vitaal door Balans deze gezonde volkeren gaan volgen, alles er over gaan lezen. En wat wordt het dan duidelijk waar wij veel meer aandacht aan kunnen geven.

Dus hebben wij een pakket ontwikkeld die helpt het Bluezone gehalte ook in het Westen te verhogen!

 

Onze  sterk aanbevolen Blue Zone elementen zijn naast simpele ongeraffineerde pure groenten, fruit, zaden, noten, vetten en eventueel een klein beetje eiwitten van dierlijke oorsprong, 2 uur wandelen in de natuur, en een goede 7 tot 8 urige slaap de volgende produkten die kunnen ondersteunen in een hervinden van deze ontspannen vorm van zijn: