Vitaal door Balans

voor mensen die het nu echt anders willen!

Basisch water

Water is voor het ons erg belangrijk. Na drie dagen geen water drinken gaan we dood. Het is normaal om water te drinken. Of toch niet?

Wij kunnen niet genoeg benadrukken dat je door het drinken van schoon, basisch water, een enorme bijdrage levert aan het herstel van klachten en je gezondheid gemakkelijker op niveau houdt. Dit geld ook voor psychische klachten, chronische vermoeidheid en burn out, darmklachten, migraine etc.!

Het zal je misschien verbazen dat we mensen kennen die geen water dinken. Ze vinden het niet lekker en een enkeling wordt er zelfs misselijk van. Hoe tegennatuurlijk kan dit zijn?!

'Maar ik drink wel!', zeggen ze dan verontwaardigd. 'Ik drink koffie, thee, melk, jus d'orange, etc. Ik kom wel aan 1 liter per dag'.

Als jij hetzelfde antwoord zou geven terwijl je iets aan je gezondheid wilt doen, lees dan heel even door. Er zit een belangrijk verschil tussen water en alle andere drankjes, die water bevatten, uit de supermarkt of tankstation.

Wat water zo belangrijk maakt

Je weet vast dat iedereen water nodig heeft. Maar water wordt vaak door andere dranken vervangen. Die dranken lessen de dorst in je mond, maar je lichaam heeft er nauwelijks iets aan. Behalve dat ons lichaam voor het grootste deel uit water bestaat, is het ook belangrijk dat het water schoon is en een zuiverende werking kan hebben.

Water kan alleen zuiveren als het zelf nog niet gereageerd heeft met andere stoffen zoals suiker, geconcentreerd vruchtensap, etc. Als water gereageerd heeft met een andere stof zit het er als het ware aan vast en kan het zich niet meer binden aan stoffen in je lichaam die eruit moeten. Het water kan dan niet meer zuiveren.

Wij vergelijken water wel eens met een bus die stopt bij een bushalte. Een volle bus kan niemand meer meenemen. Een lege bus kan WEL mensen meenemen. Zo kan vervuild water geen extra stoffen meer 'meenemen'. Schoon water wel.

Schoon en natuurlijk water bevat ook zuurstof en mineralen waar jouw lichaam, naast zuurstof uit ademhaling, heel blij mee is.

Al je cellen hebben water nodig om te kunnen werken (stofwisseling). Bovendien is water een belangrijk middel voor transport van stoffen door je lichaam. Hoe schoner het water in je lichaam is, des te meer 'troep' het op kan pikken.

Een vraag aan jou: Voelt een vis zich prettiger in schoon helder water of in een vervuilde plas? Natuurlijk in schoon water. Ook jouw cellen zullen zich prettiger voelen met schoon, zuurstofrijk water dan in zuurstofarm, vervuild water. Het laatste verstikt en verzuurd.

Meer weten over water?

Er is veel te vertellen over water. Ook over de soorten water die er te krijgen zijn. Wil je heel graag meer weten, kijk dan in onze agenda voor een informatieavond over dit onderwerp.

Wil je lezen over water? Basisch water dat zuurstof rijk is en hoog anti oxidatief? Vind je het interessant om in begrijpelijke taal te weten wat basisch water in het lichaam doet?  Klik dan hier: www.myhealthywater.eu

Stuur mij informatie over Kangenwater
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.