Vitaal door Balans

voor mensen die het nu echt anders willen!

Powerstrips

De kracht van de Powerstrips EU™

Een PowerStrip™ is een natuurlijke plakstrip voor uitwendig gebruik (op de huid) die het lichaam ontspant en ondersteunt bij vermoeidheid en allerhande powerstrip1klachten. Aan de kleefzijde van de strip bevinden zich belangrijke stoffen voor ons lichaam die via de huid kunnen worden opgenomen en zo 'lokaal' werkzaam zijn. Je kunt je voorstellen dat de werking daardoor zeer direct is en aangedane plekken of organen direct verlichting ondervinden.

De werking is breed en meestal snel zeer effectief. Wij adviseren je heel graag wat de Powerstrips voor jou kunnen betekenen. We hebben erg veel ervaring met de strips zowel binnen als buiten onze praktijk. Elke week verbazen wij ons nog steeds over nieuwe toepassingen en ervaringen van gebruikers. Neem contact met ons op of vraag meer informatie aan via onderstaand formulier.

Stuur mij info over Powerstrips
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

dit veld niet invullen s.v.p.

Opmerking:

Elke PowerStrip is tot ±48 uur lang werkzaam en is geschikt voor regelmatig en langdurig gebruik. Dit wordt mogelijk gemaakt door de combinatie van moderne technologieën en 100% natuurlijke ingrediënten.

Het product is geregistreerd als een klasse 1 medisch hulpmiddel door de FDA (Food and Drug Administration, Ministerie van volksgezondheid in Amerika).

Voordelen

De ervaringen van miljoenen gebruikers tonen o.a. aan dat PowerStrips het immuunsysteem versterken waardoor er talrijke gezondheidsklachten effectief behandeld kunnen worden. De kracht van de PowerStrips is uniek:

 • ze zijn 100% natuurlijk en kwalitatief zeer hoogwaardig
 • ze zijn bij de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) aangemeld als klasse 1 medisch hulpmiddel
 • ze kunnen soms al binnen 15 minuten effect hebben, meestal bij accute klachten (zoals bv. hoofdpijn).
 • ze laten het immuunsysteem snel en effectief in kracht toenemen waardoor het bij veel verschillende soorten gezondheidsklachten kan worden gebruikt
 • ze kunnen door sporters worden gebruikt bij sportblessures; het product is door de FDA als 'drug free' gekwalificeerd

bestelknoppowerstrips

De ingrediënten

PowerStrips bevatten alleen maar natuurlijke ingrediënten:

 • Rode Koreaanse Ginseng
 • Germanium
 • Marine fytoplankton (deze plantjes uit de oceaan vormen de basis van alle voedselketens en bevatten meer dan 60 noodzakelijke en hoogwaardige voedingsstoffen in biologische vorm zoals essentiële vetten, eiwitten, vitaminen, vezels en mineralen.)

Samenstelling van de Powerstrips

PowerStrips bestaan uit 2 lagen, een binnenste laag waarvan de stoffen 100% natuurlijk zijn en een buitenste laag die geen contact maakt met de huid. Op de buitenste laag van de PowerStrip bevindt zich het elementaire germanium dat niet in contact komt met de huid.

Germanium

Germanium breekt en stuurt infraroodenergie die onze cellen uitstralen als Far Infra Red stralen terug het lichaam in tot wel 10 cm diep. Het resultaat is dat de weefsel warm worden met als eindresultaat een verbeterde doorbloeding.

Far Infrared

Far infrared stralen helpen het lichaam zich van chemicaliën en verontreinigingen ontdoen, verjongt de cellen, weefsels en organen van het lichaam waardoor het zelf genezend vermogen wordt geactiveerd.

De voordelen van Far Infrared warmte zijn:

 • ontgiftend
 • ontstekingsremmend
 • Stimuleert de bloedsomloop
 • activeert het zelf genezend vermogen
 • verlicht pijn
 • werkt ontspannend

Rode Koreaanse Ginseng
De binnenste laag bestaat uit onder andere een mengsel van gefermenteerde rode Koreaanse Ginseng, welke verschillende soorten plantenstoffen bevat. Al duizenden jaren wordt Ginseng door Aziatische culturen als een wondermiddel aanschouwd en gebruikt. Van oudsher is Ginseng afkomstig van Korea, waar het als middel voor energie en uithoudingsvermogen werd gebruikt. De laatste decennia is Ginseng door de Westerse medische wetenschap veelvuldig onderzocht. Hieruit is effectief gebleken dat Ginseng verschillende positieve invloeden op onze gezondheid heeft zoals onder ander: zeer gunstig tegen pijnbestrijding, een verbeterde functie van het immuunsysteem, anti-diabetische effecten, verbeterde werking van de lever, gunstig effect op de bloeddruk, anti-vermoeidheid en anti-stress effecten, maar ook verbeterde seksuele functies en antiveroudering effecten.

Marine Fytoplankton
Fytoplankton staat bekend als ‘Whole food’ en is volgens wetenschappelijk studies het belangrijkste voedsel op de aarde. Het is de basis van alle voedselketens en bevat bijna alle noodzakelijke voedingsstoffen in bio-vorm. Het bevat ondermeer alle essentiële aminozuren die het lichaam zelf niet kan aanmaken. Verder bevat het tientallen essentiële vetten, mineralen en vitaminen die zeer gezond en gunstig zijn voor de huid en het lichaam.

De algen in de oceanen produceren maar liefst 70-90% van de zuurstof in de atmosfeer van onze aarde. Zonder deze plantjes zou de mens niet kunnen leven! Powerstrips brengen dus ook zuurstof in je lichaam.

Wat de Fytoplankton in PowerStrips™ zo uniek maakt, is dat door een gepatenteerd proces, het kiezelzuur wanden van het plankton worden verwijderd. Het menselijk lichaam is namelijk niet in staat deze af te breken waardoor de waardevolle stoffen in het plankton dus ook niet zouden kunnen worden opgenomen.

Fytoplankton bevat ook Zilverionen, bekend om hun antibacteriële en desinfecterende werking tegen virussen, bacteriën, parasieten en schimmels. Zilver heeft een versnellend effect op de vorming van de stamcellen in ons lichaam, welke voor een snelle regeneratie van het weefsel zorgt. Zilver kan zeer snel en zonder bijwerkingen tot 650 verschillende ziekteverwekkers doden en als natuurlijk antibioticum worden gebruikt.

Hoe worden de PowerStrips gebruikt?

 • De huid goed reinigen en afdrogen. Let op: PowerStrips zijn nietwaterdicht. Ze laten los en verliezen hun kracht indien ze in contact komen met veel water. Tip: Plak de PowerStrip(s) direct na het douchen.
 • Twee PowerStrips plakken (of één bij minder heftige klachten); plak de PowerStrip(s) op, of in geval van moeilijk te beplakken gebieden (zoals bijvoorbeeld gewrichten), zo dicht mogelijk in de buurt van de te behandelen plek.
 • Drink voldoende water. Het is belangrijk om gedurende de dag voldoende water te drinken. Dit in verband met de versnelde afvoer van afvalstoffen (ca. 2 liter water per dag).
 • PowerStrips werken maximaal 48 uur. Indien deze voor die tijd vanzelf loslaten dan zijn ze uitgewerkt en heeft het lichaam alle benodigde (voedings)stoffen eruit getrokken. Bij sommige mensen laat de strip al binnen enkele uren los. In dat geval had het lichaam het erg hard nodig. Plak hierna dan eventueel opnieuw één of meerdere PowerStrips .