Vitaal door Balans

voor mensen die het nu echt anders willen!

Zuurstof

Het belang van zuurstof

Zuurstof speelt een primaire rol in onze algehele gezondheid en welzijn. Iedereen weet dit natuurlijk. Het is van vitaal belang voor een goede stofwisseling, de bloedsomloop, de opname van belangrijke stoffen in de cellen, de spijsvertering en de afvoer van cellulair afval ten gevolge van celstofwisseling.

Zelfs onze mogelijkheden tot denken , voelen en handelen vereisen een zuurstof gerelateerde energieproductie. Zuurstof ondersteunt ook het zuurstofafweersysteem (immuunsysteem) bij het oplossen van ontstekingen, doden van bacteriën etc. Weinig mensen realiseren zich dat zuurstof een enorm sterke antioxidant is.

Alle reden dus om je ervan te verzekeren dat je voldoende zuurstof, tot op celniveau, in je lichaam krijgt!

Natuurlijk is ademhalen HET middel om zuurstof in je systeem te krijgen. Maar wat als dit niet goed lukt? Wat doe je als je bijv. asmatisch bent of lijdt aan COPD? In deze voorbeelden is het moeilijk om meer zuurstof in te ademen.

Verminderde zuurstof opname leidt tot tekorten in de weefsels, spieren en onze cellen. Dit kan uiteindelijk leiden tot klachten. Een chronisch tekort aan zuurstof kan dus ook leiden tot chronische klachten/ziekte. Je ervaart vaak dat je geen energie meer hebt  die eigenlijk met behulp van zuurstof wordt gemaakt in onze cellen (ATP). Je kunt je dan chronisch moe voelen.

Oplossingen zijn dat er via slangetjes extra zuurstof wordt toegediend door de neus. Dit brengt zeker enige verlichting, maar is niet zo efficient; er wordt nog steeds relatief te weinig zuurstof via de longen opgenomen. Hyperbare kamers (kamers met verhoogde luchtdruk) worden ook weleens toegepast om de patiënt meer zuurstof op te kunnen laten nemen. Ook hier is nog steeds de kwaliteit van het ademhalingsproces bepalend voor de hoeveelheid zuurstof die je binnen krijgt.

Nu speelt ook nog het gegeven dat de lucht die we inademen minder zuurstof bevat dan vóór het industriële tijdperk. Naar schatting is de hoeveelheid zuurstof in de lucht met 1/3 afgenomen doordat stoffen in de lucht daar al een reactie aangaan met zuurstofmoleculen waardoor deze dus verminderd beschikbaar zijn.

Hoe verbeter je dan toch de toevoer van zuurstof in je lichaam?

Al in de jaren dertig van de vorige eeuw is door Otto Warburg aangetoond dat de celstofwisseling van onze lichaamscellen niet goed kan functioneren en uiteindelijk ertoe kan leiden dat cellen om te overleven overschakelen op glucoseverbranding. Warburg concludeert: Cellen die deze omzetting hebben gemaakt zijn kankercellen geworden.

Het boek 'Ontstekingsremmende zuurstoftherapie' van Mark Sircus wordt ook uitvoerig het belang van voldoende zuurstof in het lichaam besproken. Hij geeft aan welke problemen in het lichaam kunnen ontstaan door een tekort aan zuurstof. Aan de basis van deze therapie liggen de onderzoeksresultaten van Warburg. Vrijwel alle lichaamsprocessen vallen of staan bij de aanwezigheid van voldoende zuurstof in de cellen. Dit betekent dat de aanvoer van zuurstof via de bloedbaan en door de weefsels (intercellulair vocht) voldoende moet zijn. En hier zit vaak het probleem.

Vraag is dus:

Hoe krijg je voldoende zuurstof in de bloedbaan en uiteindelijk via de weefsels in de cellen?

Zuurstofdruppels

Met zuurstof in druppelvorm breng je naast je eigen ademhaling via de mond (slijmvlies) eenvoudig extra zuurstof in je lichaam. Het zuurstof wordt direct via je mondlsijmvlies, onder de tong, opgenomen in de bloedbaan waarmee het percentage zuurstof in je bloed direct toeneemt en door je hele lichaam getransporteerd kan worden.

Zuurstofdruppels bevatten geconcentreerde zuurstof. Elke druppel bevat 50 ademteugen zuurstof! Een fantastisch eenvoudige en veilige manier om je hele lichaam tot op celniveau te voorzien van meer zuurstof. Kun je je voorstellen welke voordelen dit voor je lichaam, je welzijn en je gezondheid kan hebben?

Wat zit er in de zuurstofdruppels?

Onze zuurstofdruppels bevatten geactiveerde gestabiliseerde zuurstof (O4) & LTSM Mineralen. Zuurstofdruppels zijn een vloeibaar supplement, bevat naast gepatenteerd Actief Gestabiliseerde Zuurstof en aanvullend gemakkelijk koplosbare Third State Minerals ( LTSM mineralen): zink, jodium, chroom en magnesium

Het is volledig natuurlijk , veilig, niet - toxisch , pH gebalanceerd , totaal stabiel en eenvoudig in gebruik . Het is bio/eco-vriendelijk, anti-schimmel , anti-viraal en anti-bacterieel. O2 Drops® bevat geen kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen, stabilisatoren, of gevaarlijke stimulerende middelen. Het zit gewoon vol met een bio-beschikbare vorm van zuurstof in combinatie met de mineralen die je lichaam het meest nodig heeft.

Hoe kom ik eraan?

30 dagen 'Niet goed, geld terug' garantie!

Bestel zelf via internet. Klik op deze link voor onze (engelstalige) bestelpagina.

Bestel een enkel flesje of maak gebruik van de aanbieding '2+1 gratis'. Niet goed geld terug garantie binnen 30 dagen!

Meer weten?

Wij geven regelmatig voorlichtingsavonden over celstofwisseling en het belang van o.a. zuurstof. Kijk in onze agenda voor de eerstvolgende infoavond.

Daarnaast mag je natuurlijk altijd direct contact met ons opnemen via email of telefoon. Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Wil je direct meer weten download dan de engelstalige PDF hier. In dit document worden veelgestelde vragen beantwoord en kun je gebruikerservaringen lezen.