Vitaal door Balans

voor mensen die het nu echt anders willen!

Bioresonantie

Bioresonantie is een natuurgeneeswijze die gebruik maakt van frequenties die zijn afgestemd op iemands ziekteverwekkers (bacteriën, virussen, schimmels) met de bedoeling deze zeer snel uit te schakelen. Door deze eliminatie ontstaat ruimte en energie voor herstel. Bioresonantie kan voor zeer veel uiteenlopende klachten worden ingezet en kent vrijwel  geen bijwerkingen. Het kan zonder problemen naast andere (reguliere) behandelvormen worden toegepast. Je krijgt eventueel druppels of een chip mee om de behandeling thuis voort te kunnen zetten. De druppels en de chip hebben geen enkele bijwerking . Na een eerste bezoek (en intake) aan onze praktijk kunnen we de behandeling eventueel op afstand voortzetten.

Alles is energie, dat is de basisgedachte binnen bioresonantie.

Elke gedachte, elke emotie, elk voedingsmiddel, elk orgaan, elke ziekte heeft zijn eigen energie frequentie (trilling). Sommige van deze energieën 'resoneren' met jouw lichaam. Als iemand bijvoorbeeld een handje met noten eet, kan dat met zijn lichaam heel goed resoneren en je voelt je lekker fit als je de noten op hebt. Een ander persoon wordt er ziek van, hij krijgt blaasjes op zijn lippen of  wordt er ontzettend moe van. De noten resoneren dan niet goed met dat lichaam.

Vaak weet je niet wat al dan niet goed resoneert met jouw lichaam omdat het lichaam heel erg goed in staat is om veel op te ruimen wat eigenlijk niet goed is. Zo kan je 10 jaar lang elke dag fast food eten, zonder er echt last van te krijgen. Je lichaam werkt wel elke dag ontzettend hard om al die 'rommel' af te voeren, maar jij merkt er niets van. Zo kan je ook 20 jaar lang zwaar roken of een zware stressvolle baan of een zeer onregelmatig leven hebben zonder klachten.
Het lichaam heeft een sterk zelfregulerend vermogen en kan het soms heel lang zelf allemaal oplossen, wat we ook doen, wat we ook eten en hoe we ook leven. Lang  is er uiterlijk helemaal niets aan de hand, maar dan ineens lijkt een simpele verkoudheid niet meer over te gaan, er ontstaat ineens een vervelende eczeem die zich verspreid over het hele lichaam of hooikoorts maakt van de zomer ineens een lastige periode.

Allemaal signalen van het lichaam dat het zelfregulerende vermogen niet meer optimaal is. Het kan de bacteriën of het virus niet meer zelf te lijf, het kan afvalstoffen niet meer via de regulieren wegen als nieren, lever, darmen afvoeren. Organen functioneren niet meer zoals ze eigenlijk zouden moeten. Opname van voeding en voedingsstoffen verloopt niet efficient meer, Het lichaam is verstopt, overbelast en geeft zijn signalen af in de vorm van allergie, gewrichtspijn, vermoeidheid, huidproblemen, chronische verkoudheid, burnout, etc. etc.

Met bioresonantie oftewel met de BICOM 2000 (BICOM staat voor BIO Communicatie) gaan we op zoek naar de oorzaken van deze klachten. Wat ligt nu echt ten grondslag aan die huidproblemen, die gewrichtsklachten, die burnout? Welke belastingen, voeding, leefwijze en omgeving hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat het lichaam is overgestroomd, het niet meer aan kan en klachten geeft?

In de behandeling gaan we het volgende onderzoeken:

  1. Het algemene energieniveau van het lichaam? Is er op alle plekken in het lichaam voldoende energie om te doen wat het moet doen? Wat is de huidige zelfgenezingskracht van het lichaam?
  2. Welke trillingen in het lichaam zijn ziekmakend?
  3. Is er sprake van voedingsintolerantie?
  4. Zijn er allergieen?
  5. Hoe functioneren de organen op dit moment? Zijn de organen goed in staat om alles uit bijvoorbeeld voeding op te nemen, te vervoeren en weer af te voeren op de juiste manier en het juiste tempo?
  6. Zijn er andere belastingen in het lichaam opgeslagen die verwijderd moeten worden? Heeft het lichaam in haar functioneren last van parasieten, bacterieen, schimmels, virussen?
  7. Zijn er behandelblokkades? Zijn er littekens op of in het lichaam die het functioneren beperken? Heeft het lichaam last van de straling van magnetron's, mobieltjes, laptop, televisie, radiowekker,computer?

Aan de hand van deze zeer gedegen en uitgebreide diagnose kunnen we gaan behandelen. Belastingen worden weggenomen met de BICOM 2000, eventuele voedings en woonadviezen worden gegeven of er wordt aan de intolerantie gewerkt met de BICOM 2000. Vele klachten verdwijnen dan weer omdat het zelfregulerende systeem en het immuunsysteem hierdoor weer maximaal ruimte hebben gekregen. Het lichaam kan het weer zelf!