Vitaal door Balans

voor mensen die het nu echt anders willen!

Verdieping

Je kunt je abonneren op deze blog zodat je altijd direct de laatste blog ontvangt. Klik hiervoor op het envelopje, rechts in de balk hieronder.

We nodigen je uit te reageren op een post als je vragen hebt, aanvullingen of opmerkingen.

Uit de angst voor kanker en andere chronische ziekten - Stap 1 en 2

Wat een thema he, zo op de vroege zondag?!Angst voor kanker, angst voor ernstige ziektes, angst voor doodgaan. Vroeger had ik daar enorm last van. Er werd gefluisterd als iemand ernstig ziek was, de "k" ziekte had. Geheimzinnig werd er over gedaan, liever werd er maar niet over gesproken. Maar als je sensitief bent heb je heus wel door dat er iets aan de hand is dat niet leuk is. Voel je heel goed dat er een geheim is dat je niet mag weten.
En tja, als het je niet wordt verteld omdat je er bijvoorbeeld nog te klein voor bent, dan maak je je eigen verhaal erover. En het verhaal dat jezelf maakt is altijd veel erger, groter, ernstiger, beangstigender.Wat was ik blij toen ik een vrouw ontmoette die mij niet bang maakte door er niet over te praten, maar door mij te laten zien wat je allemaal nu al kunt doen om de kans te verkleinen dat je ziek wordt, of zieker wordt. Wat je allemaal zelf kunt doen voor je naar de dokter wandelt. Jaren daarvoor, maar ook gewoon vandaag...
Vanaf nu.Wat was ik blij met haar! Het was geen geheim meer, het was geen " dat zien we dan wel" houding meer, maar er kwam ruimte om te begrijpen hoe ernstige ziekten ontstaan. En hoe je ze dus zelf voor een groot deel kunt voorkomen, uitstellen of zelfs kunt herstellen van kanker.
Ze vertelde mij dat ze geen ziektekostenverzekering had voor het moment "later als ik ziek wordt", maar elke dag een preventieve investering deed in haar gezondheid.Wat, geen ziekte kostenpremie betalen?!
Ik begreep er werkelijk niets van.
Het was zo normaal immers om je goed in te dekken voor later. Een goede verzekering te nemen voor later.
En zij had het enkel over nu. dit moment is het enige moment dat je goed voor jezelf kunt zorgen. En als je het nu doet, heb je later geen dokter nodig, of veel minder.
Zij vertelde het mij met zoveel rust en ontspanning, het klopte helemaal zag ik, voelde ik.
En eigenlijk wist ik het ergens ook al lang, dat je alleen nu hebt om voor je gezondheid te zorgen. Niet morgen of later.
En dat je gezondheid enkel vraagt om puur natuur voeding, schoon water, zuurstof, en pure voeding en vrij van toxische stoffen in het huis als straling, chemische schoonmaakmiddelen, chemische make up (lipstick, haarverf, oogschaduw!), chemische wasmiddelen en doucheprodukten.Niet morgen, niet later, maar nu! Ik heb het zelf voor een groot deel in de hand.
Een diepe opluchting voelde ik toen, de angst voor ziektes verdween helemaal.
Ik had het veel meer in mijn eigen hand, dan ik ooit had bedacht of geleerd.
De media had mij zo te pakken gehad met hun angst reclame over bijvoorbeeld " 1 op de 2 mannen krijgt kanker, 1 op 3 drie vrouwen krijgt kanker"Dat was ruim 20 jaar geleden, dat zij mij inspireerde om mij niet meer in te dekken voor wat er ooit kan gaan gebeuren. Maar elke dag te investeringen in puur natuur.
En dat bleek een hele studie op zich. Wat was er nog weinig overgebleven van die natuurlijke vorm in voeding, in water, in leefmilieu!Deze toen 86 jarige vrouw heeft mij heel veel geleerd over het geven van anti toxische kanker en depressie therapieen, over de kracht van het zelfgenezend vermogen, over werkelijk pure voeding en werkelijk leven volgens je passie.
Ik kan heel veel ziektes helpen omkeren, tot rust brengen en regelmatig zie ik dat een ziekte helemaal verdwijnt wanneer een client zijn levensstijl en gedachtengoed drastisch omgooit. De dankbaarheid, de verwondering zijn dan groot. Hij heeft het overleeft! Een ziekte die als ongeneeslijk te boek staat, heeft hij overleeft!
Puur door het weer gaan drinken van zuiver water, het eten van zuivere voeding, en het leven in verbinding met zichzelf.Toch was het zoveel gemakkelijker geweest als deze persoon ook veel meer preventief aan de slag was gegaan in zijn leven. Ook gewoon werkelijk verbonden was geweest met wat zijn lichaam nodig had. Misschien was het dan nooit zover gekomen. Of veel later.
Zeker weten we dat natuurlijk niet, maar nu ik zoveel mensen heb zien herstellen van iets dat bekend staat als "chronisch, ongeneeslijk", weet ik in iedere geval dat er andere oplossingen zijn waar jezelf mee aan de slag kunt.Kies er voor, als je ook die angst voelt en ervan af wilt! Kies ervoor als je hebt ontdekt dat je je kop onder het zand hebt gestoken. Kies ervoor als je je gezondheid wilt behouden of versterken!Ons energiepakket is een prachtig voorbeeld pakket waarin je investeert in het nu en dus ook in een veel gezonder later. Misschien een idee voor jou om je investering voor later te verkleinen en je investering voor nu te vergroten?In de komende tijd wil ik graag aandacht besteden aan de stappen die je nu simpel weg kunt maken als een veel betere investering in je gezondheid. Vandaag stap 1 en 2:STAP 1: stop met het drinken van kraan water, omgekeerde osmose water of flessen water en vervang het met bijvoorbeeld KangenwaterOp 3, 18 en 21 april organiseren wij lezingen over het belang van echt puur water voor jouw gezondheid en dat van je gezin. Kom eens langs op een van deze drie dagen. Zomaar zie jij ook in hoe klein deze investering is voor de rest van je leven vanaf nu.Op 3 april: tussen 9.30 en 12 uur bij GREEN CENTRAL in Almere
Op 18 april om 19.30 uur aan de keukentafel in de Anjerstraat
Op 21 April om 14 uur in Nieuwegein.Stuur even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., als je veel meer wilt begrijpen hoe je nu meer invloed kunt gaan uitoefenen met werkelijk gezond water drinken.Wil je meer lezen over gezond water: https://www.myhealthywater.eu/STAP 2: verander je mindset.Elke maand organiseren we een dag waarin je leert anders te kijken naar je probleem, je angst, je blokkades. Blokkades kunnen heel ziekmakend zijn, ze blokkeren de stroom in je lichaam. Vaak gaat het over levensthema's.
Op 8 april gaat het over " Pas op je cellen luisteren mee"

Rate this blog entry:
Paradigma wissel. de enige echte oplossing voor bu...
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
maandag 06 april 2020