Waarom Kangenwater?

​We leven in een enorme stress volle wereld. Met veel stress (achter de rug) door het krijgen van kinderen, het opvoeden van kinderen, een verhuizing, een scheiding, werk verplichtingen, files, het verzorgen van je zieke partner of familielid of wellicht door het doorstaan van een eigen ziekte. Waarschijnlijk zouden we het prima redden zonder extra schoon en krachtig water als we een van deze dingen meemaken en dan weer een hele tijd rust kunnen ervaren. Vaak echter maken we meer van de bovengenoemde stress factoren mee en vaak ook snel achter elkaar. Je lichaam herstelt dan niet meer zonder hulp, het verzuurt en het veroorzaakt allerlei soorten klachten. Hoofdpijn, vermoeidheid, overgewicht en pijnlijke spieren en gewrichten zijn de eerste duidelijke symptomen dat het lichaam het niet meer alleen kan. Het lukt niet meer op de rotzooi, de disbalans die ontstaat door een te lange periode van stress achter elkaar op te ruimen.

Als we dan ook nog kijken naar de mogelijke hoeveelheid verzurende voeding die we elke dag eten, dan krijgt je lichaam een te grote klus waarbij het heel fijn is om daar hulp bij te krijgen. 80% van je menu uit basische voeding laten bestaan is een hele goede stap. Je eet dan elke dag voornamelijk veel groenten en fruit, noten, zaden, vetten en vermijd alles wat door de fabriek gemaakt is. Dus pasta's, snoep, koek, wijn, chips, potjes, pakjes, want door dat het door de fabriek is bewerkt of soms zelfs helemaal gemaakt kan het niet goed worden opgenomen door het lichaam. Het kost veel energie om het te verwerken en er ontstaat weer stress en dus weer verzuring! 

Zomaar is er nog meer in je levensstijl of attitude die er voor kan zorgen dat je stress ervaart. Wellicht keur je jezelf niet goed, of heb je de hele dag malende gedachten, pieker je je over de toekomst of heb je nog verdriet over het verleden. Dit is ook een vorm van stress en ja je raad het al, ook een vorm van verzuring die klachten kan veroorzaken. Soms zijn de klachten niet eens zichtbaar, het gebeurt van binnen. Me noemt dat " stille ontsteking", maar ga je door met dezelfde manier van leven, dan kan je je voorstellen dat je stille ontsteking naar buiten treed en je ineens een zeer pijnlijke arm, rug of blaas hebt.

Kangenwater helpt op een hele eenvoudige manier om deze situatie in je lichaam die uit balans is, weer in balans te krijgen. Het is basisch, dus een goede tegenhanger van het zure dat stress in haal vormen is. Het is hexagonaal, het geen betekent dat het 6 keer gemakkelijk wordt opgenomen in de cellen van je lichaam omdat het veel kleiner van struktuur is dan gewoon kraam water of omgekeerde osmose water. Je drinkt het kangenwater gewoon, net als kraan water, en langzaam maar zeker worden alle stress resten, verzuringsresten, levensstijl resten opgeruimd. Daarnaast is Kangenwater zo rijk aan oxidanten, dat het ook nog eens alle oxidatieve stress helpt opruimen, het lichaam wordt weer schoon en kan steeds beter functioneren.

Sterker nog, het kan ook de voeding veel beter opnemen!

Langzaam maar zeker, voel je energie weer terugkomen in je lichaam en je merkt het altijd!

En tja, dan kan het lichaam alles weer zelf, want wat zit dat ingenieus in elkaar!

Kangen water betekent " terug naar de bron" en o wat hebben wij dat hard nodig!


Een Kangenapparaat is misschien wel het allerbeste cadeau voor jezelf! Bestellen kan gewoon via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Soorten Kangen Water 

Wij maken onderscheid in 5 soorten Kangen Water

.1. Sterk Alkalisch Water pH 11,5 Sterk Alkalisch Water pH 11,5 zorgt voor hygiëne in je dagelijkse leven. Het heeft een sterk vetoplossend vermogen en is toepasbaar in voedselbereiding, voor het verwijderen van pesticiden, om vlekken te verwijderen en om mee schoon te maken en af te wassen zonder gebruik van schadelijke of chemische stoffen. Dit is geen drinkwater.Bereiding van voedsel: Het verwijdert pesticiden van groeten en fruit.Schoonmaken: Het reinigt snijplanken en vaatdoeken. Geschikt voor reiniging van olie en vuil, maar ook voor de algemene reiniging in het huis.Vlekken verwijderen: Het extra kracht en absorbatievermogen van pH 11,5 verwijdert koffie-, olie- en vetvlekken met gemak. het is ook zeer geschikt voor het reinigen van het toilet.Lichaam: pH 11,5 is hypoallergeen en sterk ontstekingsremmend. Het blijkt effectief bij de behandeling van o.a. psoriasis, artritis, sportblessures, gewrichtspijn, acne, zonnebrand, insectenbeten, zwellingen en infecties.

2. Kangen Water pH 8,5 - 9,0 - 9,5 Dit type water is perfect om te drinken, gezond om mee te koken, te tuinieren en zoveel meer!Drinken: Drink Kangen Water gedurende de hele dag.Bereiding van voedsel: Maak groenten schoon en verbeter de smaak ervan door te koken in Kangen Water.Koffie en thee: De koffie en thee krijgen een prachtige kleur, smaak en aroma als het is bereid met Kangen WaterSoepen en stoofschotels: Kangen Water trekt het aroma uit de ingrediënten, zodat ze mals en sappig smaken. Daarom heeft het eten niet zoveel kruiden nodig en overtollig zout kan worden vermeden.Planten: Kangen Water stimuleert de groei en de uitstraling van de platen en verbetert de ontwikkeling van de kiemplant.

3. Neutraal Water pH 7,0 Neutraal water is wel gefilterd maar niet micro geclusterd en niet geïoniseerd. Het is heerlijk drinkwater dat geschikt is voor de bereiding van babyvoeding en voor het innemen van medicijnen.

4. Beauty Water pH 5,5 - 6,0 Dit licht zure water, oftewel Beauty Water, wordt gekenmerkt door haar distringerende effecten (samentrekken van de huid) en is dus heel erg gezond voor het hydrateren van je huis. Het is heel goed voor de gevoelige of probleemheid, zoals psoriasis, huiduitslag, eczeem of een droge huid. Het is geweldig te gebruiken voor lichte reinigingen, hygiëne en schoonheidsverzoring, voor de gezondheid van je huisdier en zelfs om bevroren voedsel de volle smaak te laten behouden! Dit is geen drinkwater.Gezichtsreiniging: De adstrigerende eigenschappen van Beauty Water zijn effectief ind e versteviging van je huid. Dep met Beauty Water de huid en laat het drogen. Dit water is ook uitstekend als een toner en voor het gebruik na het scheren.Haarverzorging: Gebruik dit water na het wassen van je haar in plaats van een conditioner. Het vermindert klitten en brengt een stralende glans op je haar. Doe Beauty Water in een spayfles en spray je haar en je gezicht ermee als je onderweg bent.Dierverzorging: Spray je huisdier in met dit water en borstel daarna de vacht voor een zacht en glanzend resultaat.Schoonmaken: Verwijder vuil van hardhouten vloeren, keramische regels, etc. zonder kleverige resten achter te laten.Diepvries voedsel: Spray voedingsmiddelen bij het invriezen in met licht zuur water, zodat het voedsel (ook vis en garnalen) na het ontdooien niet z'n smaak verliest.

5. Sterk Zuur Water pH 2,5 Dit water heeft de eigenschap om sterk te ontsmetten. Gebruik het Sterk Zuur Water om je keukengerei, snijplanken en werkbladen mee schoon te maken en vrij te houden van bacteriën. Je kunt ook je handen desinfecteren met pH 2,5. Dit water kan ook worden gebruikt voor commerciële reinigingen. Dit is geen drinkwater.Schoonmaken en desinfecteren: Desinfecteer er messen, snijplanken en vaatdoeken mee. Met dit Sterk Zuur Water reinig en desinfecteer je grondig je badkamer, je keuken of zelfs je hele huis.Hygiëne: Desinfecteer je handen, je tandenborstel of gebruik als mondspoeling. Commerciële schoonmaak: Schoonheidssalons, kapsalons, scholen, crèches, restaurants, kantoren, dierenwinkels, verpleeghuizen en ook andere bedrijven en instellingen profiteren optimaal van Sterk Zuur Water.Lichaam: Gebruik de antibacteriële pH 2,5 water voor verschillende huidklachten: schimmels, (open) wonden, zweren, doorligwonden, gangreen (koudvuur), wratten, acne, voetschimmel, psoriasis, candida. Het werkt ook als keelspray tegen keelpijn, parodontitis, aften en als mondspoeling na het tandenpoetsen