Vitaal door Balans

voor mensen die het nu echt anders willen!

 

Stop NU met roken!

Stoppen met roken

Wil je snel en effectief stoppen met roken?

Dan kan dat met bioresonantie!

Hoe werkt de behandeling?

Bioresonantie helpt je met de mentale ontkoppeling van je verslaving. Je voelt kort na de behandeling geen drang meer om een sigaret op te steken. De basis van bioresonantie berust op de nieuwste ontwikkelingen en inzichten uit de biofysica en is zeer succesvol gebleken als ondersteuning bij het stoppen met roken.

Wel is het belangrijk dat je echt wilt en er echt klaar voor bent. Je bent anders niet in staat om de gewoonte momenten te doorbreken met iets anders. Bijvoorbeeld 's ochtens opstaan met een kop koffie en een sigaret is een gewoonte. Je moet van te voren bedenken wat je dan elke ochtend gaat doen. Het doorbreken van gewoontes daarin kunnen we je alleen adviseren, maar dit stuk moet je echt zelf doen.

Waar bestaat de behandeling uit?

De behandeling bestaat in principe uit 2 sessies. Een hoofdbehandeling en een na behandeling. In de praktijk blijkt dat de tweede sessie vaak niet meer echt nodig is.

De eerste sessie wordt gegeven op de dag waarop je stopt. Nog eenmaal steek je een sigaret van je eigen favoriete merk op. Deze laatste sigaret rook je tot de helft op en de as en het overgebleven stompje worden in een beker uitgedrukt. Dit vormt samen met jouw speeksel de input voor de Bioresonantie-behandeling; hieruit haalt het BICOM2000®-apparaat alle gegevens die nodig zijn om het energiepatroon van de nicotineverslaving te meten. Er wordt geen stroom van of naar het lichaam gevoerd en de behandeling is volkomen pijnloos.

Na 3 of 4 dagen volgt de tweede sessie om het lichaam verder te ontgiften van resten nicotine. Deze behandeling duurt ongeveer een half uur tot uur.

Belangrijk om te weten

Het doel van de behandeling is het stimuleren van de lichaamseigen ontgifting. De nicotine is na 24 tot 72 uur uit het lichaam verdwenen, maar door het vrijkomen van de afvalstoffen kan hoofdpijn of vermoeidheid optreden gedurende enkele dagen na de behandeling. Daarom is het belangrijk de instructies op te volgen om deze symptomen tot een minimum te beperken:

  1. Drink 48 uur vóór en 48 uur na de behandeling minstens 2 liter water per dag. Bij voorkeur Kangen water omdat deze beter in staat is afvalstoffen te binden en af te voeren.
  2. Het gebruik van cafeïnehoudende dranken (thee, koffie, cola) en alcohol vermijden gedurende 48 uur vóór en 48 uur na de behandeling.
  3. Het is aan te raden om na de behandeling een bad te nemen met veel (Keltisch) zeezout of basisch zout om de stoffen ook via de huid af te voeren en het ontgiftingsproces te bevorderen. Speciaal zout hiervoor is te koop bij ons, maar ook te verkrijgen bij de drogist.
  4. Gebruik van Vitamine C en B complex wordt geadviseerd in de maand na het stoppen met roken. 
  5. Wij hebben Prodigy 5 voor jou als All in One Nutriotion
  6. Het is een pijnloze behandeling.
  7. Gedurende de vijfentwintig jaar dat deze behandeling wordt toegepast, is er geen enkele schadelijke bijwerking geconstateerd.
  8. Nooit op eigen initiatief stoppen met innemen van medicijnen die door uw (huis)arts zijn voorgeschreven
  9. Bedenk van te voren welke sigaret gewoontes je hebt en hoe je die gaat doorbreken.

Wil je meer weten kijk dan eens naar dit filmpje:

Alle behandelingen vinden plaats in onze praktijk in Almere Haven, de Steiger 77, Flevoland. Bel 06-83215063 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.